Owen, een van de jongste (17 jaar) optredende artiesten in ons management. Owen is jong begonnen, met zijn 10e stond hij al met zijn zang en al zijn charmes de mensen te vermaken met zijn optredens. Ondertussen is er 6 jaar voorbij, en word het tijd voor deze Nijmegenaar om de toekomst in te gaan met volle overtuiging. Of je nu praat over gevoelsliedjes of over feestliedjes, je kunt van zijn gezicht aflezen wat hij zingt, en dat is toch best wel zeldzaam in deze muziek wereld. Het motto van hem “mensen vermaken en verblijden” is een uitgesproken tekst voor hem. Daarom zijn we blij, deze jongen aan te kunnen bieden op feesten / partijen maar zeker ook voor easy listening uurtjes.

Owen is ook inzetbaar bij de verjaardagen van leeftijdsgenootjes, bruiloften en prive gelegenheden waar hij niet alleen met zijn stem, maar ook zijn glimlach en gezichtsuitdrukkingen het publiek kan meekrijgen in zijn wereld van muziek. Stel je voor, bij huiskamer optredens, met zijn donkere stem, samen met familie weg te zwijmelen bij zijn performance. Tot nu toe heeft Owen al diverse singles uitgebracht, waaronder de laatste geschreven en opgedragen aan zijn pas overleden Opa. Owen is bezig met nieuw repertoire bij ons management, daarom staan wij achter hem en raden deze kanjer aan bij groot en klein publiek.

Geïnteresseerd in Owen, je kunt hem exclusief boeken bij ons via onderstaand boekingsformulier.

Prijzen exclusief reiskosten en 21% btw
Soms hebben mensen een bepaald budget. Wij kunnen bepaalde dagen en uren de artiest eventueel goedkoper leveren. Bent u gebonden aan een budget, dan gaan wij kijken of wij het passend kunnen maken voor u. U BENT NIET VERPLICHT DIT VELD IN TE VULLEN
Wegens COVID regels zijn optredens met meer dan 100 personen niet toegestaan!
Toegang verkoop door middel van betaalde entree kaarten.
Wij beschermen onze artiesten, het kan zijn dat er een beveiliger met de artiest mee komt.
Sommige artiesten pluggen in aanwezige installatie
Indien het aanwezige geluid niet voldoet aan onze voorwaarden als hierboven beschreven kan het optreden worden stopgezet
In Ear systeem is dat onze artiesten de mogelijkheid hebben bij drukte in omgeving zich beter te horen via een oor syteem.
Inpluggen kan door zowel dj als artiest.