Het nieuwe concept van Palm Music Productions Management:

Een concept waar beide partijen iets aan hebben. Hoe gaat dit in zijn werk. Je gaat met ons een management/ begeleiding contract aan (met een af te dragen bruto percentage van 27.6 % per optreden) voor de duur van 1, 2 , 3 of 4 jaar. Het management is bij ons helemaal gratis. Als je als zanger, band of entertainer geen optredens hebt, betaal je eventueel een sterk gereduceerd bedrag voor het gebruik van onze oefenruimtes, opname gelegenheden en nader te bepalen bedrag.(zie onderstaande tabel) Het gebruik hiervan is niet verplicht. Je mag ook elders oefenen in eigen gehuurde oefenruimtes.

Dus wil je bij je eigen management komen oefenen betaal je een SYMBOLISCH bedrag voor 12 oefenuren per maand en eventuele huur van andere ruimtes. Wil je niet komen oefenen en alleen het management, dan is en blijft het Management kosteloos. Echter, kies je niet voor het speciale aangeboden Studio/Theater/Oefenruimte pakket, en je wilt af en toe gebruik maken van studio en oefenruimtes, dan betaal je per uur / per keer aan ons, voor de ruimte die je wilt huren, dit word contractueel vastgelegd, bij minimaal 1 jarig contract.

BELANGRIJK!: Ben je door ons benaderd, en willen wij jou een sponsordeal geven, dan teken je voor 2 jaar, en val je in een “symbolisch” bedrag dat je aan ons afdraagt voor de faciliteiten. Deze zijn lager dan vermelde prijzen !

Je betaald dus geen management, maar alleen de faciliteiten met korting omdat je bij ons management zit en dat is uniek !

Dus alleen een management kan ook worden afgenomen zonder gebruik van extra faciliteiten.. in dat geval doen wij je zakelijke acties en optredens regelen.

Alle EXTRA pakketten prijzen zijn excl. 21% BTW, en gelden vanaf 01-10-2020

Gebruik faciliteiten leeftijden 6 jaar tot 10 jaar vanaf 45 euro per maand .

Gebruik faciliteiten leeftijden 10 jaar tot 15 jaar vanaf 55 euro per maand .

Gebruik faciliteiten leeftijden 15 tot 18 jaar vanaf 65 euro per maand.

Gebruik faciliteiten leeftijden 18 jaar tot 21 jaar vanaf 75 euro per maand

Gebruik faciliteiten leeftijden 21 jaar tot 25 jaar vanaf 85 euro per maand .

Gebruik faciliteiten leeftijden 25 jaar tot 28 jaar vanaf 90 euro per maand.

Gebruik faciliteiten leeftijden 28 jaar en ouder vanaf 125 euro per maand.

LET OP, DIT ZIJN STANDAARD PRIJZEN. UW CONTRACT WORD BESPROKEN EN DAN KUNNEN PRIJZEN FLEXIBEL ZIJN.

* Alle bedragen op onze site zijn exclusief 21% btw.*

28 jaar en ouder worden de bedragen persoonlijk doorbesproken en ingeschat, dmv de kosten die tijdens de contract zullen periode plaatsvinden.

Zodra je gaat verdienen met je optredens , ( betaalde optredens ) minimum 2x per maand (dat geldt voor zowel minder- als meerder jarig) vervallen ook de maandelijkse kosten die gelden voor gebruik oefenruimtes en studio. Hoe werkt dit en wat zijn de voorwaarden?

WANNEER VERVALLEN VOOR MIJ DE MAANDELIJKSE KOSTEN VAN OPLEIDING EN STUDIO’S HUREN?

Deze gaan vervallen als:

*Je gaat per maand met je optredens minimaal bereiken wat je aan kosten kwijt ben door middel van gage en afdragingen.

Je management op zich zelf kost niets, echter de extra de faciliteiten die wij hebben, zoals opname studio, repetitie ruimtes, video ruimte , photoshoots kan je super goedkoop inkopen bij ons dmv 1 bedrag per maand. Voorwaarde is natuurlijk dat je een management contract aan gaat van minimaal 1 jaar.

Vrijstelling inkopen faciliteiten en ruimtes.

Stel je voor, je verdient 100 euro, daarvan gaat 27,6% naar management, dat is dus 27,60 euro. Als je 28 jaar bent, betaal je 95 euro per maand voor gebruik studio en andere disciplines, omdat je geen optredens hebt en dus ruimtes moet huren en begeleiding moet afkopen. Als je 4x een optreden hebt, van 100 euro, heb je met je 27,6 % afdragingen de maandelijkse management/studio kosten bereikt. Dan vervallen dus voor jou de ruimte management disipline kosten, omdat je geld verdient met je optredens. Zie dit als een soort beloning voor jou namens ons. Echter zolang je die bewuste 95 euro (excl.. 21% btw)management kosten niet bereikt met optredens blijf je gewoon je opleiding en disciplines betalen aan ons. Je moet elke maand wel deze afdragingen haalbaar maken. Mocht je een maand geen optredens hebben, dan betaal je gewoon weer je kosten. Zolang je dit doel niet haalt, betaal je gewoon het maandelijkse bedrag. LET OP ! kleine bedragen van niet gehaalde optredens worden niet verrekend! Dus heb je 1 optreden, blijft die 105 euro kosten studio staan en word niet verrekend met het bedrag (27.6 %) wat je dan wel aan ons afdraagt.

Wat krijg je bij onze complete begeleiding ?

Voor het geld wat je maandelijks betaald krijg je 3 uren per week / 12 uren per maand begeleiding, welke bestaan uit de items van gebruik oefenruimte/studio opname ruimte / stage performen/ Theater en je eigen werk ruimte ect.

Na enige tijd in je traject kan een photoshoot/ video clip making / studio recording (alleen in opdracht van management en ons platenlabel) /live gaan op YT en FB / Media training tot de mogelijkheden behoren. Uiteraard word dit niet direct ingezet omdat dit proces zeker op een goed niveau moet gebeuren en wij misbruik van onze disciplines . Uitzonderingen zijn wel diegene die ver in hun professionaliteit zitten en er aan toe zijn.

Extra zanglessen kunt u prive nemen of bij ons, deze zijn op aanvraag en dekken niet de maandelijkse kosten die u aangaat)Je krijgt je eigen manager/ begeleider die je door alle programma’s heen leidt. Verder worden sommige items eerder genoemd pas ingezet als je dit daadwerkelijk hebt bereikt in je traject of ook daadwerkelijk nodig zijn op dat moment. Dit in verband met eventueel misbruik van onze diensten.

De vermelde bedragen zijn vanaf prijzen standaard zoals vermeld, wilt u meer uren of extra mogelijkheden, laat u dan van te voren informeren wat een maandelijkse pakket daadwerkelijk kost voor u.

Daarnaast gaan wij zodra je er klaar voor bent actief op zoek naar optredens. Ook kunnen wij je al tussendoor “leerzame ” optredens geven door middel van promotie optredens in voor of tussen programma’s van artiesten, hierbij maak je kennis met collega artiesten en leermomenten in de fase waar je dan bevind dat moment.

Je leert op deze manier een artiest te worden, met ervaring. Zingen moet je wel al in beginsel kunnen, althans wel aanleg er voor hebben, anders heeft een management en opleiding bij ons bedrijf helaas geen reden voor begeleiding.