Mike is geboren in 1980, en is een echte Engelstalige Soul & Rock zanger in hart en nieren! Mike is op z’n vijftiende actief begonnen met zingen, waarbij dit zich vanaf jonge leeftijd al snel ontwikkelde tot zijn grote passie.

Aangezien er in de familie altijd al erg veel muzikaliteit, zang en dans aanwezig was, ontstond er al snel en overal veel affiniteit met vooral zingen, met de heerlijke ritmes van muziek uit de tijd van vooral zijn ouders.
Een aantal grote namen die dagelijks keihard in de woonkamer gedraaid werden waren o.a. James Brown, Michael Jackson, The Temptations, CCR, Wilson Picket, Joe Cocker, Marvin Gaye, om maar wat op te noemen. Na een aantal jaren was het tijd voor een volgende stap en uitdaging, en heeft hij zich kunnen aansluiten als 1 van 4 vocalisten bij een Soul band, met voornamelijk heerlijke Oldtimers.

Aangezien het naar meer begon te smaken, heeft hij daarna de overstap gemaakt naar zijn laatste band als Lead zanger, een Soul en soft Rock band. Dit heeft hij jaren met erg veel plezier gedaan. Met beide bands heeft Mike door de jaren heen erg veel optredens gehad en gedaan. Van de Melkweg en The Waterhole op het Leidseplein, tot bedrijfsfeesten en buitenfestivals. Iedere keer in ieder geval weer een groot feest! Omdat de ambitie en de nieuwsgierigheid groter werden, heeft Mike de stap gezet om samen met begeleiding en management van Palm, de toekomst nog vruchtbaarder te gaan maken. Een echt podiumbeest met charmes, een heerlijke stem, en een heerlijke repetoire van oude Soul/Soft Rock/Blues/Country Soul/Pop.

Kortom, wilt u van de avond 1 groot feest maken? Dan is Mike een echte aanrader en aanvulling op de avond!!

Prijzen exclusief reiskosten en 21% btw
Soms hebben mensen een bepaald budget. Wij kunnen bepaalde dagen en uren de artiest eventueel goedkoper leveren. Bent u gebonden aan een budget, dan gaan wij kijken of wij het passend kunnen maken voor u. U BENT NIET VERPLICHT DIT VELD IN TE VULLEN
Wegens COVID regels zijn optredens met meer dan 100 personen niet toegestaan!
Toegang verkoop door middel van betaalde entree kaarten.
Wij beschermen onze artiesten, het kan zijn dat er een beveiliger met de artiest mee komt.
Sommige artiesten pluggen in aanwezige installatie
Indien het aanwezige geluid niet voldoet aan onze voorwaarden als hierboven beschreven kan het optreden worden stopgezet
In Ear systeem is dat onze artiesten de mogelijkheid hebben bij drukte in omgeving zich beter te horen via een oor syteem.
Inpluggen kan door zowel dj als artiest.