Mijn naam is Justin Haverhorst ik ben geboren in 1994 en ben sinds 2014 actief als zanger/entertainer. Mijn repertoire bestaat hoofdzakelijk uit nederpop, Nederlandse volksmuziek en feestmuziek. Te boeken voor   optredens vanaf 30 minuten tot avondvullend programma  en gastoptredens.

Ik ben begonnen met zingen tijdens mijn eerste stage op een vakantiepark . Toen ik daar (voor de grap) tijdens een optreden van Albertina Klap het nummer “geef mij nu je angst” van Guus Meeuwis zong, kreeg ik direct een hele hoop goede reacties en berichten, wat er in resulteerde dat ik werd gevraagd voor diverse gast optredens.

Daarna is het voor mij echt begonnen, en heb mijn eerste single “annemiek” opgenomen.Vervolgens heb ik meegedaan met meerdere talentenjachten. Bij een van de talentenjachten ben ik 1e geworden, wat mij de zekerheid gaf op door te gaan met mijn passie, zingen !
In deze korte tijd heb ik geleerd dat muziek voor mij heel erg belangrijk is. Ook vind ik het erg leuk om mensen te vermaken. Dat ik dat op deze manier kan combineren vind ik geweldig.

Prijzen exclusief reiskosten en 21% btw
Soms hebben mensen een bepaald budget. Wij kunnen bepaalde dagen en uren de artiest eventueel goedkoper leveren. Bent u gebonden aan een budget, dan gaan wij kijken of wij het passend kunnen maken voor u. U BENT NIET VERPLICHT DIT VELD IN TE VULLEN
Toegang verkoop door middel van betaalde entree kaarten.
Wij beschermen onze artiesten, het kan zijn dat er een beveiliger met de artiest mee komt.
Sommige artiesten pluggen in aanwezige installatie
Indien het aanwezige geluid niet voldoet aan onze voorwaarden als hierboven beschreven kan het optreden worden stopgezet
In Ear systeem is dat onze artiesten de mogelijkheid hebben bij drukte in omgeving zich beter te horen via een oor syteem.
Inpluggen kan door zowel dj als artiest.