Mijn naam is Justin Haverhorst ik ben geboren in 1994 en ben sinds 2014 actief als zanger/entertainer. Mijn repertoire bestaat hoofdzakelijk uit nederpop, Nederlandse volksmuziek en feestmuziek. Te boeken voor   optredens vanaf 30 minuten tot avondvullend programma  en gastoptredens.

Ik ben begonnen met zingen tijdens mijn eerste stage op een vakantiepark . Toen ik daar (voor de grap) tijdens een optreden van Albertina Klap het nummer “geef mij nu je angst” van Guus Meeuwis zong, kreeg ik direct een hele hoop goede reacties en berichten, wat er in resulteerde dat ik werd gevraagd voor diverse gast optredens.

Daarna is het voor mij echt begonnen, en heb mijn eerste single “annemiek” opgenomen.Vervolgens heb ik meegedaan met meerdere talentenjachten. Bij een van de talentenjachten ben ik 1e geworden, wat mij de zekerheid gaf op door te gaan met mijn passie, zingen !
In deze korte tijd heb ik geleerd dat muziek voor mij heel erg belangrijk is. Ook vind ik het erg leuk om mensen te vermaken. Dat ik dat op deze manier kan combineren vind ik geweldig.