Vanaf 01 november 2021 te boeken voor alle school / kinder en verjaardags partijen.

Marlon, DJM, 16 jaar , met zijn gedrevenheid draait hij alle tracks aan elkaar. Of je nu jarig bent, een schoolfeest hebt of gewoon een party, zorg ervoor dat hij “in the house” is.

Met veel ervaring in modellen werk, reclame commercials, maar zeker ook in TV series en internet producties, kunnen we Marlon (DJ Fruithoot) nu ook bij jullie plaatsen als DJ.

Altijd feest als DJ Fruitshoot is geweest. Ontvang na elke boeking een foto met handtekening. Bewaar hem, en kijk over een paar jaar terug op de tijd dat Marlon bij jullie heeft gedraait !

Je kunt Marlon rechtstreeks boeken dmv onderstaand formulier in te vullen!

Prijzen exclusief reiskosten en 21% btw
Soms hebben mensen een bepaald budget. Wij kunnen bepaalde dagen en uren de artiest eventueel goedkoper leveren. Bent u gebonden aan een budget, dan gaan wij kijken of wij het passend kunnen maken voor u. U BENT NIET VERPLICHT DIT VELD IN TE VULLEN
Toegang verkoop door middel van betaalde entree kaarten.
Wij beschermen onze artiesten, het kan zijn dat er een beveiliger met de artiest mee komt.
Sommige artiesten pluggen in aanwezige installatie
Indien het aanwezige geluid niet voldoet aan onze voorwaarden als hierboven beschreven kan het optreden worden stopgezet
In Ear systeem is dat onze artiesten de mogelijkheid hebben bij drukte in omgeving zich beter te horen via een oor syteem.
Inpluggen kan door zowel dj als artiest.