Djamila van Leeuwen werd in 1995 geboren te Leiden. Op 15-jarige leeftijd kwam Djamila erachter dat zij piano spelen interessant vond en ging toen lessen volgen. Toen zij lessen ging volgen, merkte Djamila al gauw dat zij  het makkelijk oppakte. Daar ging zij zich verder thuis in ontwikkelen. Als zij piano speelde zocht zij filmpjes op youtube op en binnen 10 minuten speelde zij het na.

Op 20e jarige leeftijd ging Djamila wel eens naar een festival en droomde ervan om ook dj te worden. Die tijd is Djamila lessen gaan volgen en merkte al snel dat dit haar gelukkig maakte omdat zij er erg blij van werd. Zo blij dat de drang om dj te worden alleen maar vergrootte.

Toen is Djamila veel gaan oefenen thuis en kreeg zij ook nog les. Hier en daar werd zij ook geholpen door andere Dj’s. Ze deedvpraktijk ervaringen op en kreeg optredens aangeboden (gigs).

Op de leeftijd van 23 jaar ging Djamila voor een organisatie draaien dit deed zij 3 dagen in week. Zij heeft in discotheken gestaan in Arnhem Nijmegen en Enschede. Later heeft Djamila ook landelijk gigs gedraait, en wil nu bij ons haar droom voortzetten.

DJamila is te boeken via onderstaand boekings formulier