Vanaf maart 2022 zijn we hard bezig, om een groep van 5 jongens te vormen met een leeftijd tussen de 15 en 19 jaar . Deze jongens moeten kunnen zingen, en bovendien Brutaal, lief , charmant, dus bijna van alles wat zijn. Heel belangrijk is continuïteit en doorzetting vermogen.

De opleiding bestaat uit het maken van songs, dus zingen, vlogs en video’s op YouTube, Intagram en TikTok.

Zodra jullie helemaal klaar zijn, zullen optredens in het verschiet staan, er moet dan wel een groep staan die echt wil!

Wat moet deze groep uitstralen?

Deze groep moet de huidige kenmerken van de jeugd uitstralen, vol zelf vertrouwen en op de toekomst gericht. Mensen moeten blij en gelukkig van jullie worden, maar vooral genieten van jullie performance. Lekker jezelf blijven en plezier hebben met elkaar als groep, dat ziet het publiek graag in deze tijden. Er moeten 5 vrienden staan die op elkaar kunnen bouwen en vertrouwen.

Met covers / eigen nummers, en entertainen gaan jullie Nederland als nu enige boyband het land gaan veroveren. Als je die droom hebt , en tot het uiterste wil dan hebben wij jullie nodig.

Denk jij dat je een uitdaging durft aan te gaan als deze, en veelal samen te werken en lol te maken met 5 andere jongens, en succes te boeken, dan zeker nu reageren!

Waar moet je heen – waar ligt de studio–

Ons bedrijf ligt tegen Alphen aan de Rijn aan, in het rustige Ter Aar. Met jullie eigen studio, oefenruimtes, man cave restauratie en mini theater, gaan jullie een leuke opleiding tegemoet.

De kosten–

De opleiding die wij jullie geven, die zijn voor onze kosten ! Trainingen, zang, muziek, omgang, podium ervaring je leert het bij ons ! De reiskosten naar ons toe, betaal je zelf. Zodra jullie geboekt gaan worden en gaan verdienen vervallen de reiskosten en worden die vergoed door ons. Dus hoe sneller jullie klaar zijn, des te sneller jullie gaan verdienen. Let wel op, eenmaal in de groep kan je er niet meer uit, want dit samenstellen kost veel geld en tijd voor ons bedrijf, dus besef en weet waar je aan begint.

Inkomsten–

Uiteraard gaan jullie verdienen. Dit gebeurd op het moment , zodra jullie optredens en andere bezigheden gaan vervullen die commercieel zijn geboekt . Zodra jullie optredens krijgen vervallen jullie reiskosten en gaan wij die ook betalen. Zie jullie reiskosten als een soort investering.

Ga jij de uitdaging aan met ons, dan ligt er een hele leuke toekomt komende jaren in het verschiet!

Vraag nu je gesprek aan door onderstaand formulier in te vullen ! of stuur ons een whatsapp ! Tot Snel!