Er is geen Boyband meer in Nederland. Vandaar dat we vanaf juni 2022 druk en hard bezig, om 2 groepen van 5 jongens te vormen , met een leeftijd tussen de 13 tot 15 jaar en 16 tot 19 jaar . Deze jongens moeten kunnen in het begin een klein beetje kunnen zingen, en bovendien Brutaal, lief , charmant, dus bijna van alles wat zijn. Heel belangrijk is continuïteit en doorzetting vermogen. Jullie moeten vrienden worden!

De opleiding bestaat uit het maken van songs, dus zingen, vlogs en video’s op YouTube, Intagram en TikTok. Jullie als groep hebben een maand kennsmaking om te kijken of jullie met elkaar kunnen omgaan, voordat we echt gaan investeren.

Zodra jullie helemaal klaar zijn, zullen optredens in het verschiet staan, er moet dan wel een groep staan die echt wil!

Wat moet deze groep uitstralen?

Deze groep moet de huidige kenmerken van de jeugd uitstralen, vol zelf vertrouwen en op de toekomst gericht. Mensen moeten blij en gelukkig van jullie worden, maar vooral genieten van jullie performance. Lekker jezelf blijven en plezier hebben met elkaar als groep, dat ziet het publiek graag in deze tijden. Er moeten 5 vrienden staan die op elkaar kunnen bouwen en vertrouwen.

Met covers / eigen nummers, en entertainen gaan jullie Nederland als nu enige boyband het land gaan veroveren. Als je die droom hebt , en tot het uiterste wil dan hebben wij jullie nodig.

Denk jij dat je een uitdaging durft aan te gaan als deze, en veelal samen te werken en lol te maken met 5 andere jongens, en succes te boeken, dan zeker nu reageren!

Waar moet je heen – waar ligt de studio–

Ons bedrijf ligt tegen Alphen aan de Rijn aan, in het rustige Ter Aar. Met jullie eigen studio, oefenruimtes, man cave restauratie en mini theater, gaan jullie een leuke opleiding tegemoet.

MInimaal 3 zondagen per maand oefenen in ons gebouw is een vereiste! Daarna in vakantie periodes als extra.

De kosten–

De opleiding die wij jullie geven, die zijn voor onze kosten ! Trainingen, zang,rap, muziek, omgang, podium ervaring je leert het bij ons ! De reiskosten naar ons toe, betaal je zelf. Zodra jullie geboekt gaan worden en gaan verdienen vervallen de reiskosten en worden die vergoed door ons. Uiteraard worden jullie dan ook betaald per optreden! Dus hoe sneller jullie klaar zijn, des te sneller jullie gaan verdienen. Let wel op, eenmaal in de groep kan je er niet meer uit, want dit samenstellen kost veel geld en tijd voor ons bedrijf, dus besef en weet waar je aan begint. De contract duur is minimaal 2 jaar maar dan liggen er wel optredens in het verschiet.

Inkomsten–

Uiteraard gaan jullie verdienen zoals eerder gezegd. . Dit gebeurd op het moment , zodra jullie optredens en andere bezigheden gaan vervullen die commercieel zijn geboekt . Daar vallen onder evenementen, verjaardagen ,openingen, reclame conmercials ect. Waarom betaal je in de opleiding zelf je reiskosten? Zie jullie reiskosten als een soort investering, zodat we zeker weten dat je zelf ook wil investeren!

UIiteraard ga je ook hele leuke dingen doen met de jongens, pretpark , en uitstapjes,.- maar wij verwachten optimale inzet van jullie !

Het is een serieus iets, maar waar je later met veel plezier op kunt terug kijken.

Ga jij de uitdaging aan met ons, dan ligt er een hele leuke toekomt komende jaren in het verschiet!

Vraag nu je gesprek aan door onderstaand formulier in te vullen ! of stuur ons een whatsapp ! Tot Snel!