BOYBAND audities van start in Januari 2020

Vanaf Januari 2020 gaan we op zoek naar jongens…veel jongens !

Wij gaan starten met 2 boybands , te weten eerste boyband van 12 tot 14 jaar en de tweede Boyband van 14 tot 17 jaar. In beide Boyband zitten 5 jongens.

Beide Boybands zullen worden klaargestoomt om ons bedrijf en de evenementen te gaan versterken.

Hoe gaan wij te werk en wat kan je verwachten?

Er zijn 4 auditiesrondes die je kunt volmaken. De eerste ronde is een auditie solo zang, mocht je die positief passeren ga je naar de tweede auditie. Hierin ga je 3 verschillende songs ten gehore brengen voor ons. Als je deze tweede ronde ook positief passeert, ga je naar de derde auditie, en die is voor het vocale samenzang met mede kandidaten in de opname studio. Als je deze derde ronde bent gepasseerd ben je bijna zeker van een plek in de Boyband en een contract bij ons. Echter dan nog 1 ding – de vierde ronde is belangrijk, dat is de karakter check met je medebandleden. Als deze goed verloopt ligt het contract voor je klaar ! De duur van alle audities en samenstelling van de Boyband is ongeveer 4 maanden.

Contract getekend, dan gaan we aan de slag, en hopen mei 2020 te starten met de begeleiding en het management. De optredens zullen al naar gelang jullie vorderingen eind 2020, begin 2021 gaan plaatsvinden. Dus denk jij, dit wil ik en dit is mijn droom? Dan zeker het proberen waard om langs te komen.

Heb je interesse, vul dan nu onderstaand formulier in, of mail ons– .

Niet geschoten is altijd mis, en een auditie is sowieso leuk om te doen, je steekt er wat van op, maar we hopen natuurlijk dat je zo cool en diegene bent met het juiste karakter en stem, dat je kunt blijven !