handshake

STOP MET EINDELOOS VRAGEN EN ZOEKEN NAAR COLLEGA’S, WE GAAN ELKAAR GEWOON HELPEN.

Het artiesten collectief is een idee van Palm Music Productions om zo de artiesten en horeca dichter tot elkaar te brengen en een goede samenwerking te verwezenlijken. In deze moeilijke tijd proberen we een systeem samen te stellen, die straks wellicht succesvol kan gaan worden.

Wat houd dit Artiesten Collectief eigenlijk in?

Het artiesten collectief werkt als volgt: Je meld je bij ons aan, en vervolgens gaan we je indelen in bepaalde groepen. Het is mogelijk dat je alleen Nederlands zingt / Engels of eventueel in een andere taal. Daarnaast ben je misschien gespecialiseerd in feesten, partijen, maar dit kan ook gewoon easy listening zijn of misschien wel klassiek. En dan komt het belangrijkste, wij gaan elkaar helpen ! Zodra jij als zanger – artiest een feest geeft (bijvoorbeeld een cd presentatie), of iemand nodig hebt om je op een avond bij te staan, kun je bij ons de aangemelde collega’s vinden, die bereid zijn om dit te doen. Je doet de aanvraag wat je zoekt voor jouw avond. Dit tegen een collegiale vergoeding, die niet hoger mag liggen dan max. 100 euro inclusief reiskosten, en die is bedoeld voor een optreden van 30 minuten.

Wij gaan projecten aanbieden aan de horeca om ze er bovenop te helpen. Zo helpen wij elkaar ! Door middel van meerdere artiesten aan te bieden, en een compleet pakket te verzorgen, voor een prijs die voor beide partijen acceptabel zijn proberen wij deze COVID-19 straks te overwinnen.

Wij vragen voor de inschrijving een bedrag van 2,75 euro per maand, incl. btw ,dit bedrag is puur administratie en bemiddeling voor de artiesten. Je ontvang elk einde vd maand een betaal verzoek via SMS, Whatsapp of de mail. Uw inschrijving blijft geldig zolang u maandelijks betaald, zodra u stopt met betalen, staat uw profiel op NON ACTIEF en kunt u GEEN aanvragen doen, en NIET worden ingezet bij uw collega artiesten.

De procedure is als volgt–

Jij als artiest – zanger(res) – band – dj , meld je bij ons aan via het onderstaande formulier. Dit vul je helemaal in, en wij gaan je indelen in de groepen van evenementen waar je volgens je ingevulde formulier geschikt voor bent.

Zodra er aanvragen van collega’s of ondernemers zich melden gaan we direct aan de slag. Wij regelen de uitnodiging en de betaling aan de artiest. Dit zit in je abonnement inbegrepen. Je hebt uiteraard zelf de keuze wie je wel of niet wil, die keuze blijft vrijblijvend. Wat verdienen wij aan dit?

Wij vragen bij het samenstellen van het evenement bij een horeca een percentage van 10% per artiest, en bij een evenement bij een collega onderling 5% van je bruto vergoeding.

Door het aanmelden en invullen van alle gegevens ga je akkoord met de wederzijdse voorwaarde die we dan met elkaar afspreken.

Wij doen aan FAIR PLAY POLICY, dus absoluut niet de bedoeling dat je collega’s door boekt aan derden.Mocht dit achteraf wel zo zijn, dan krijgt u alsnog een factuur van de oorspronkelijk gage van desbetreffende artiest van dit optreden met een UNFAIR PLAY kostenpost van 250 euro extra, en je word verwijderd uit ons bestand.

Zodra we al jouw gegevens binnen hebben word je foto en korte cv word ook geplaatst op onze nieuwe instagram @artiestencollectief ,en op onze site zodat mensen zien in 1 oogopslag wie er bij ons beschikbaar is, als ze voorkeur hebben.

Wil je echter meer dan dit, en bij ons in het management, kijk dan eens op de pagina http://www.palmproductions.nl/nieuwconcept

Mocht je nog vragen hebben, mail ons : of naar