Het nieuwe concept van Palm Music Productions is een concept waar beide partijen iets aan hebben. Hoe werken wij? Je gaat met ons een management/ begeleiding contract aan (met een af te dragen bruto percentage van 27.6 % per optreden) voor de duur van 1, 2 , 3 of 4 jaar. In plaats van een compleet management contract af te nemen zoals wij voorheen vroegen, waar je per jaar apart moest betalen, is er iets veranderd. Als je als zanger, band of entertainer geen optredens hebt, betaal je voor het gebruik van ons management, oefenruimtes, opname gelegenheden en nader te bepalen bedrag.(zie onderstaande tabel)

Alle pakketten prijzen zijn exclusief 21% BTW, en gelden vanaf 08-10-2019

6 jaar tot 12 jaar vanaf 65 euro per maand

12 tot 16 jaar vanaf 75 euro per maand

16 tot 18 jaar vanaf 95 euro per maand

18 jaar tot 23 jaar vanaf 120 euro per maand

23 jaar en ouder vanaf 150 euro per maand

Zodra je gaat verdienen met je optredens , ( betaalde optredens ) en minimum 2x per maand (dat geldt voor zowel minder- als meerder jarig) vervallen de maandelijkse kosten die gelden voor gebruik oefenruimtes en studio. Wij gaan immers dan de 27.6 % van de bruto inkomsten per optreden innen, en daar betalen wij ook jouw huur van de ruimtes van. Echter , deze bewuste kosten moeten wel billijk zijn en worden gedekt door de gemaakte afdragingen van je optreden. Dus de management pakketten in dit stadium komen helemaal te vervallen.

Wat krijg je bij onze begeleiding ?

Voor het geld wat je maandelijks betaald krijg je 3 uren per week / 12 uren per maand begeleiding, welke bestaan uit de items van gebruik oefenruimte/studio opname ruimte / stage performen en je eigen werk ruimte.

Na enige tijd in je traject kan een photoshoot/ video clip making / studio recording /live gaan op YT en FB / Media training tot de mogelijkheden behoren. Uiteraard word dit niet direct ingezet omdat dit proces zeker op een goed niveau moet gebeuren. Uitzonderingen zijn wel diegene die ver in hun professionaliteit zitten en er aan toe zijn.

Zanglessen kunt u prive nemen of bij ons, deze zijn op aanvraag en dekken niet de maandelijkse kosten die u aangaat)Je krijgt je eigen manager/ begeleider die je door alle programma’s heen leidt. Verder worden sommige items eerder genoemd pas ingezet als je dit daadwerkelijk hebt bereikt in je traject of ook daadwerkelijk nodig zijn op dat moment. Dit in verband met eventueel misbruik van onze diensten.

De vermelde bedragen zijn vanaf prijzen standaard zoals vermeld, wilt u meer uren of extra mogelijkheden, laat u dan van te voren informeren wat een maandelijkse pakket daadwerkelijk kost voor u.

Daarnaast gaan wij zodra je er klaar voor bent actief op zoek naar optredens. Ook kunnen wij je al tussendoor “leerzame ” optredens geven door middel van promotie optredens in voor of tussen programma’s van artiesten, hierbij maak je kennis met collega artiesten en leermomenten in de fase waar je dan bevind dat moment.

Je leert op deze manier een artiest te worden, met ervaring. Zingen moet je wel al in beginsel kunnen, althans wel aanleg er voor hebben, anders heeft een management en opleiding bij ons bedrijf helaas geen reden voor begeleiding.